MUZ FM

NEWS

VESTE MARE de la Hollywood: a NĂSCUT GEMENI

Actriţa americană Zoe Saldana, starul filmului „Avatar”, şi soţul acesteia, artistul italian Marco Perego, au devenit părinţii unor gemeni.
Zoe Saldana, care a născut luni, şi Marco Perego sunt „în extaz”, potrivit unei surse apropiate cuplului, care nu a făcut publică nicio altă informaţie despre bebeluşi, informează contactmusic.com.

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care s-a căsătorit cu Marco Perego anul trecut, în cadrul unei ceremonii discrete, la Londra, declarat anterior că îşi va creşte copiii conform aceloraşi reguli pe care părinţii săi i le-a impus pe când era ea însăşi micuţă.

„Cred că este inevitabil să ajungem în cele din urmă ca părinţii noştri. Sper că am moştenit lucrurile bune şi nu acele aspecte pe care mi-aş fi dorit să nu le fi trăit pe când eram copil. Sunt lucruri preluate de la mama mea pe care în mod evident vreau să le aplic în creşterea copiilor mei, dar sunt şi lucruri legate de cultura nostră latină – tradiţiile -, pe care nu le voi aplica niciodată în cazul copiilor mei”, a spus Zoe Saldana.

„Se spune: «Nu eşti prieten cu copiii tăi şi aceştia trebuie să-ţi ştie de frică». Dar eu cred că o fiică trebuie să fie prietenă cu mama sa. Nu este ca la armată, nu pregăteşti soldaţi care să meargă la război”, a mai spus actriţa.

Zoe Saldana – care şi-a pierdut tatăl, Aridio, într-un accident de maşină, pe când avea doar nouă ani – a dezvoltat o strânsă legătură cu mama ei şi acestea continuă să se vadă des chiar şi în prezent.