MUZ FM

NEWS

Veste şoc în showbiz! Antonia e însărcinată: „Alex şi cu mine vom deveni părinţi”

În plin război cu fostul soţ, Antonia are în sfârşit un motiv să fie în culmea fericirii. Va deveni mamă la începutul anului viitor. Chiar artista a dat vestea cea mare. Ea a recunoscut că este însărcinată cu Alex Velea, bărbatul cu care trăieşte o poveste de dragoste pe care nu şi-a asumat-o public.

Nu a recunoscut că se iubeşte cu Alex Velea, dar a mărturisit că va deveni din nou mamă cu cel cu care se iubeşte de mai bine de doi ani. Cântăreaţa e gravidă în trei luni.

„Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum. Vă mulţumesc pentru tot!
Am o veste care îmi bucură sufletul şi care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.
Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simţiţi cu toţii cel puţin tot atâta fericire!
Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lângă mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea.
Îmi doresc ca viaţa să îţi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găseasca liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastra, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alături de noi doi, părinţii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea”, a anunţat Antonia.

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano cu care se află acum în plin proces de divorţ. cei doi s-au cununat religios în 2011. Ei au o fetiţă, Maya Rosaria, născută în august 2010. Din toamna lui 2011, mariajul lor s-a destrămat, iar acum cei doi soţi au devenit protagoniştii unei lupte surde pentru copilul care ar fi trebuit să-i unească.