MUZ FM

NEWS

Joss Stone a oferit un interviu exclusiv în direct la Muz Fm! Află detalii despre concertul pe care îl va susţine în Chişinău – AUDIO

Înainte de primul său concert la Chişinău, cântăreaţa britanică de muzică R&B şi soul, câştigătoarea premiului Grammy în nominaţia: Cea mai bună performanţă R&B formată dintr-un duet sau un grup vocal în 2007, Joss Stone ne-a povestit într-un interviu exclusiv despre toate senzaţiile şi experienţa sa frumoasă în Republica Moldova. Ea ne-a vorbit despre cum se simte la noi, despre vinurile moldoveneşti dar şi despre preferinţele sale muzicale.

Colegul nostru, Draggy a întrebat-o despre planurile sale ulterioare din cadrul turneului internaţional “Total World Tour”dar şi despre modul de viaţă a cântăreţei, dincolo de culisele scenei.

Află unde-şi va petrece Joss Stone timpul în Republica Moldova, câte ţări a vizitat ea pe parcursul turnelui, dar şi ce cuvinte în limba română a învăţat artista în timpul interviului Muz Fm.

 

Reamintim că Joss Stone este o cântăreaţă de muzică R&B, reggae şi soul din Marea Britanie, artista va susţine un concert live în cadrul turneului său internaţional “Total World Tour”, în data de 24 octombrie, ora 19.00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”.


 

 

 

 

 

Take the soul vibes, together with Muz FM!
Powered by Muz Fm.

 

________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

________________________________________________________________________________

Lasă un răspuns