MUZ FM

NEWS

Vezi cine a câştigat cei mai mulţi bani din turnee în 2017!

StubHub, unul dintre cei mai importanti vanzatori de bilete la o intreaga paleta de showuri, de la concerte la evenimente sportive si teatru a facut bilantul pentru anul 2017. Care sunt artistii care au castigat cel mai bine din turnee si cam cati bani au strans?

 

Conform clasamentului de la StubHub, Bruno Mars a fost artistul care a muncit cel mai mult in anul care tocmai se incheie. Cantaretul a strans peste 161 de milioane de dolari cu turneul sau 24K Magic, serie de concerte care l-a dus in intreaga lume si e foarte posibil sa il vedem intr-un clasament asemanator si in 2018, pentru ca si-a extins turneul mai departe in America de Nord, America de Sud, Australia, Asia si prin Europa.

In clasamentul celor de la StubHub ii mai regasim  pe cei de la U2, Ed Sheeran, Red Hot Chili Peppers, Billy Joel, Tom Petty & The Heretbreakers, Lady Gaga, Garth Brooks, Metallica si Paul McCartney.

 

De altfel, cei de la Pollstar, o cunoscuta publicatie din industria muzicala, o dau pe Lady Gaga artista cu cele mai mari incasari din turnee. Cantareata si-a promovat albumul Joanne, iar odata cu lansarea documentarului Netflix Gaga:Five Feet Two vanzarile acestui material au crescut exponential. Lady Gaga a strans peste 76 de milioane de dolari din acest turneu, urmata fiind de Ariana Grande (71 de milioane de dolari), Celine Dion (63 de milioane de dolari) si Adele (59 de milioane de dolari). De altfel, Lady Gaga ar fi putut sa stranga si mai multi bani din acest turneu daca nu ar fi fost nevoita sa il amane din cauza problemelor de sanatate, pentru ca sa il reia din 2018.

Ce ziceti de aceste cifre? Va surprind in vreun fel?

_________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_________________________________________________

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns