MUZ FM

NEWS

Vezi cum arată adevăratul „Lup de pe Wall Street”!!!

Unul dintre marii favoriţi din acest an la premiile Oscar, filmul „Lupul de pe Wall Street“ este adaptarea unei cărţi autobiografice scrisă de Jordan Belfort, broker care a făcut puşcărie în anii ‘90 pentru infracţiuni la bursă.

ordan Belfort, acum in varsta de 52 de ani, interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul „The Wolf of Wall Street/Lupul de pe Wall Street“, regizat de Martin Scorsese, a fost fondatorul şi preşedintele firmei de investiţii bancare Stratton Oakmont, din New York.

Filmul lui Martin Scorsese este o orgie care include sex, droguri și bani și care se concentrează pe excesele carierei lui Jordan Belfort la casa de brocheraj Stratton Oakmont. Scorsese și actorul principal, Leonardo DiCaprio, par mai puțin interesați de elementele adevărate din viața lui Belfort și de detaliile reale ale ilegalităților făcute de el, fiind concentrați pe ilustrarea unui comportament din ce în ce mai destrăbălat, scrie revista Forbes.

La 23 de ani, Jordan Belfort vindea carne și fructe de mare din ușă în ușă în Long Island și visa că se va îmbogăți. La câteva luni, conducea o coloană de camioane, mutând 2.267 de kilograme de carne de vită și pește pe săptămână. Dar s-a extins mult prea repede, fără să aibă suficient capital. Până la 25 de ani, dăduse deja faliment.

Căutând un produs mai profitabil, Belfort a descoperit acțiunile. După ce a câştigat 600.000 de dolari într-o singură tranzacţie, Belfort a cumpărat un Ferrari Testarossa alb, în valoare de 175.000 de dolari.