MUZ FM

NEWS

Vezi nominalizarile la prima editie Youtube Music Awards!

Nicki Minaj si Lady Gaga sunt in fruntea nominalizarilor la prima editie anuala a Youtube Music Awards. Portalul video a anuntat la inceputul lunii octombrie vedetele care vor urca pe scena, iar acum ne prezinta categoriile care includ, evident, Video of the Year si Youtube Breakthrough.

Gala premiilor va avea loc pe 3 noiembrie si va fi, evident, transmisa pe canalul video, iar fanii isi pot vota incepand de astazi preferatii pe youtube.com/musicawards. Pe langa cei deja anuntati, Youtube are proprii sai artisti pe care ii va invita – Lindsey Stirling si CDZA, iar lor li se vor alatura, in plus, Avicii, M.I.A., Earl Sweatshirt, Tyler the Creator si Walk Off the Earth.

Video of the Year: cele mai iubite videoclipuri, aceste nominalizari reprezinta clipurile cu cele mai multe reactii din partea fanilor in ultimul an.

Demi Lovato – Heart Attack
Epic Rap Battles of History – Barack Obama vs Mitt Romney
Girls’ Generation – I Got A Boy
Justin Bieber (feat. Nicki Minaj) – Beauty And A Beat
Lady Gaga – Applause
Macklemore & Ryan Lewis (feat. Mary Lambert) – Same Love
Miley Cyrus – We Can’t Stop
One Direction – Best Song Ever
PSY – Gentleman
Selena Gomez – Come & Get It

Artist of the Year: artistii pe care fanii i-au facut staruri, nominalizarile includ cele mai vizulizate, share-uite, cu cele mai multe like-uri sau cu cele mai multe abonari pe Youtube.

Eminem
Epic Rap Battles of History
Justin Bieber
Katy Perry
Macklemore & Ryan Lewis
Nicki Minaj
One Direction
PSY
Rihanna
Taylor Swift

Response of the Year: cel mai bun remix al unui fan sau raspuns video, aceste nominalizari reprezinta topul „neoficial” al videoclipurilor fanilor, bazat pe vizualizari, shares sau alte activitati.

Boyce Avenue (feat. Fifth Harmony) – Mirrors
Jayesslee – Gangnam Style
Lindsey Stirling and Pentatonix – Radioactive
ThePianoGuys – Titanium / Pavane
Walk Off the Earth (feat. KRNFX) – I Knew You Were Trouble

YouTube Phenomenon: recunoastere trendurilor de pe Youtube, nominalizarile sa bazeaza pe ceea ce a generat apoi cele mai multe video-uri din partea fanilor.

Diamonds
Gangnam Style
Harlem Shake
I Knew You Were Trouble
Thrift Shop

YouTube Breakthrough: categorie ce onoreaza artistii noi, nominalizarile include artisti care au avut cea mai mare crestere in vizualizari si abonari.

Kendrick Lamar
Macklemore & Ryan Lewis
Naughty Boy
Passenger
Rudimental

Innovation of the Year:videoclipurile au fost alese de un juriu international de muzicieni, fani youtube si minti luminate, au fost apoi llese videoclipurile creative, care au venit cu ceva nou si au rezonat apoi cu fanii YOutube, luand in considerare vizualizarile, like-urile, numarul de share-uri si comentarii.

Anamanaguchi – Endless Fantasy
Atoms For Peace – Ingenue
Bat For Lashes – Lilies
DeStorm – See Me Standing
Toro Y Moi „Say That”

Cu aceste premii, Youtube vrea sa reprezinte artistii si videoclipurile care au reusit cel mai bine sa isi puna fanii la treaba cu like-uri, share-uri, vizualizari si abonari. Showul va fi prezentat de Jason Schwartzman si actorul de comedie Reggie Watts, iar la New York vor fi prezenti in public fani Youtube, creatori si invitati, iar mai multe detalii vor fi oferite in curand. AICI gasiti lista celor invitati sa urce pe scena Youtube Music Awards.

Gata de vot? Care sunt favoritii vostri si pe cine vedeti castigator?
sursa: urban.ro

Lasă un răspuns