MUZ FM

NEWS

Victoria Beckham și-a deschis primul magazin de haine. Vezi cum arată și unde se află! GALERIE FOTO

Victoria Beckham și-a deschis, astăzi, primul său magazin de haine. Spațiul amplu, adăpostit de o casă cu 36 etaje amplasată în exclusivistul cartier londonez Mayfair, este exact ceea ce visa fosta Spice Girl.

„Întotdeauna mi-am dorit ca primul magazin pe care îl voi deschide să fie în Londra. Sunt foarte mândră să fiu britanică. Am petrecut foarte mult timp în Londra. Familia mea este din Londra și petrecem foarte mult timp aici. Atelierul meu este tot aici, așa că mi-am dorit ca primul meu magazin să fie la Londra, să se creeze un fel de tipar. Londra însemană pentru mine: acasă“, a spus Victoria Beckham, designer vestimentar.

Toate detaliile din magazinul de lux au fost gândite și proiectate de celebrul arhitect Farshad Moussari, despre care Victoria Beckham a avut doar cuvinte de laudă. Ea a afirmat că și-a dorit un spațiu unde atât femeile, cât și bărbații să se simtă bine atunci când merg la cumpărături. Victoria Beckham a intrat în industra modei în 2008.

A cunoscut succesul imediat, iar hainele create de ea se vând, în prezent, în peste 500 de magazine din 60 de țări. Numeroase staruri, printre care Beyonce, Gwyneth Paltrow, Demi Moore și Cameron Diaz au purtat creațiile sale pe covorul roșu.

mag 6

mag 5

mag 4

mag 3