MUZ FM

NEWS

Videoclip nou de la Moby!

Moby lansează piesa „This Wild Darkness”, un nou single de pe viitorul său album. Este o creaţie meditativă, contemplativă, marcată de vocea calmă a artistului. Primeşte un videoclip alb-negru cu tentă SF, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

„This Wild Darkness” are porţiuni de muzică gospel, cu un cor care îi amplifică profunzimea. Pe un fundal de sintetizator şi o percuţie minimă, Moby îşi recită versurile, ca o predică despre trecut, viitor şi zen, despre ce e ascuns şi divin. În primele două single-uri de pe album, „Like a Motherless Child” şi „Mere Anarchy”artistul a abordat teme precum războiul şi distrugerea planetei prin poluare.

 

În noua piesă e vorba despre umanitate, despre căutarea luminii pe fondul întunericului care cuprinde lumea. Videoclipul include imagini din războaie de pe glob, fotografii din dronă şi o reprezentare SF a artistului înconjurat de câţiva surpravieţuitori pe o colonie spaţială a viitorului alternativ.

Acum ne pregătim de sosirea unui nou disc, „Everything Was Beautiful” pe 2 martie.

Acesta include piese elecro-pop ca „Like a Motherless Child”, dar şi „Mere Anarchy”. Toate au avut videoclipuri regizate de Rob Gordon Glaver, care preferă temele apocaliptice şi sociale. Moby a anunţat în ultima săptămână ca 100% din profiturile obţinute din vânzările noului album vor fi donate organizaţiilor pentru drepturile animalelor.

______________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
_______________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns