MUZ FM

NEWS

Videoclip oficial: Guz – Dans nebun

În urmă cu câteva zile Guz lansa melodia „Inimă de piatră”, iar acum artistul revine cu single-ul „Dans nebun”, însoțit de videoclip.

După o perioadă în care ne-a obișnuit cu piese romantice, Guz lansează și piesa “Dans nebun”, o piesă reggae cu influențe folclorice și un subiect cu tentă erotică fiind însoțită și de un videoclip sugestiv.

Piesa „Dans Nebun”, este un single extras de pe albumul „Inimă de piatră”, al doilea din carieră, care urmează să apară la data de 25.11.2018 pe Itunes și Apple Music și din 27.11.2018 în restul magazinelor.

Tracklist album:

Doar un lucru divulg
Dans nebun
Love story
Nu mă uza
Inimă de piatră
Strig
Prea fin, prea dulce (feat. Irina Rimes)
Tânără Mamă
Copoo
Motănaș
Dacă la începutul anului artistul lansa melodia „Prefer”, care avea să îi aducă succesul, ulterior acesta a cucerit publicul cu piese precum „Iubesc maniacal”, „Doi” sau „Strig”.

 

În prezent, Guz este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România odată cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum „Codul Bunelor Maniere”, „În Realitate”, „Trenul Vieții”.

 

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns