MUZ FM

NEWS

Videoclip oficial: MØ, Diplo – Sun In Our Eyes

Cu privirea ațintită spre orizontul propriilor idealuri, MØ se rupe de realitatea cotidiană și visează la o altfel de lume. Aceasta este starea transmisă de noul videoclip ”Sun In Our Eyes”, regizat de David Helman, care a colaborat anterior cu The Weeknd și Zayn.

“Videoclipul piesei ”Sun In Our Eyes” arată o gașcă de oameni care au ales să se rupă de societate și să-și creeze propria lume. Ca Peter Pan și copiii pierduți – doar că plutind și nu zburând – navigând spre țărmuri îndepărtate în speranța că ne vom trăi idealurile. Ca și colectiv, ei resping realitatea dură a vieții și a lumii în care obișnuiau să trăiască”, a povestit .

Sun In Our Eyes” este cea mai nouă colaborare a artistei daneze cu Diplo. Cei doi au mai lucrat împreună în 2014, când au lansat ”XXX 88”.

În ce privește planurile viitoare,  a declarat recent într-un interviu că are câteva colaborări ”de vis” în lista sa.

”Îi divinizez pe Kendrick Lamar, dar ăsta e un vis mare. Tot în categoria asta e și Rihanna. Și apoi armai fi Princess Nokia, Grimes, Santigold. Nu știu dacă Kim Gordon face colaborări, dar mi-ar plăcea să lucrez cu ea într-o bună zi.”

MØ a ajuns în atenția publicului în 2014, când a colaborat cu Iggy Azalea pentru piesa „Beg for It”. Albumul ei de debut, ”No Mythologies to Follow”, a apărut tot în 2014, pe el fiind incluse single-uri precum „Pilgrim” și „Don’t Wanna Dance”.

Cel de-al doilea album al artistei se numește ”Forever Neverland” și va fi lansat anul acesta, pe 19 octombrie.

 

 

______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns