MUZ FM

NEWS

VIRAL: Madonna s-a prabusit pe scena Brit Awards 2015 – VIDEO

Madonna face inconjurul lumii cu acest filmulet! Regina muzicii pop s-a prabusit pe scena Brit Awards 2015 in timp ce interpreta noul ei single! Cum a reactionat?

Dupa o pauza de 20 de ani, Madonna a urcat pe scena Brit Awards, cele mai prestigioase premii muzicale britanice ce au avut loc aseara in Londra. Showul artistei a fost cel mai asteptat al serii si a devenit cel mai controversat moment al saptamanii dupa ce artista s-a prabusit pe scena.madonna-brit-awards_dc59979ff1

Madonna a incercat sa isi descheie mantia creata de Armani special pentru ea insa era atat de strans legata incat, atunci cand dansatoarea din spate a incercat sa o traga de pe ea, a tras-o cu tot cu corpul fragil al artistei de 56 de ani. Vezi mai jos video-ul cu intamplarea!

Reactia Madonnei este incredibila!

Madonna a demonstrat ca este fix cea mai profesionista femeie din industrie. Nu i-a luat mai mult de 2 secunde sa se ridice, sa reactioneze si sa isi continue showul ca si cum nu s-a intamplat nimic desi se lovise si luase o cazatura zdravana.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns