MUZ FM

NEWS

VIRAL! Vezi toate albumele lui Beyonce in 4 minute!

Todrick Hall, fost participant la American Idol si actor pe Broadway face un filmulet foarte tare in care ne trece prin intreaga discografie Beyonce. De la Run the World, la Single Ladies, Halo, Get Me Bodied sau Freakum Dress, actorul le ia pe toate la rand.

his took four single take performances of memorizing four different sets of lyrics & choreography (ironically this was filmed in four hours), and is exactly four minutes in length because of Beyonce’s connection to the number 4…. Let’s just hope it gets 4 Million views in the next 4 days lol. I am so excited to share this with the Bey Hive.

Beyonce a lansat recent o piesa, cu tot cu videoclip, in sprijinul promovarii noului serviciu de streaming al lui Jay Z, Tidal. Rapperul a starnit atat aprecieri cat si critici negative cu Tidal, unii plangandu-se de pretul serviciului, altii acuzandu-l pe Hova ca vrea sa se imbogateasca si sa dea si mai multi bani unor artisti care deja castiga foarte bine. Criticii spun ca chema nu ii iese pentru ca oamenii par a nu descarca Tidal si se rezuma in a ramane in continuare pe Spotify si Pandora si alte servicii  la fel de cunoscute si populare.

 

Lasă un răspuns