MUZ FM

NEWS

Visul celebrei Lady Gaga a devenit realitate! Află detalii

Lady Gaga urmeaza exemplul unor artisti ca Britney Spears sau Jennifer Lopez si anunta o serie de concerte care vor avea loc la Las Vegas. Cantareata a declarat ca isi indeplineste un vis prin rezidenta care va avea loc in Sin City si ca isi va lasa sufletul pe scena in fiecare seara.

Show-urile vor incepe din decembrie 2018 si fanii vor avea sansa timp de doi ani sa o vada pe Lady Gaga live, in cadrul salii Park Theater, cu o capacitate de 5300 de locuri.

„It’s the land of Elvis, Tony Bennett and Frank Sinatra, the Rat Pack, Elton John, Judy Garland and Liza Minnelli,” Lady Gaga said in a press release announcing the residency. „It has been a life-long dream of mine to play Las Vegas. I am humbled to be a part of a historical line-up of performers, and to have the honor of creating a new show unlike anything Vegas has ever seen before. I’ll tell you exactly what I told my MGM and Park Theater partners – you can count on this performer always for one thing…I’ll leave my heart on the stage every single night. Thank you to my fans for always believing in me. Meet me in Las Vegas baby, we did it!”

Evident, rezidenta ei va incepe dupa ce termina turneul de promovare al albumului Joanne, din care o parte chiar a fost amanata pentru anul urmator din cauza problemelor de sanatate ale cantaretei. Lady Gaga a ramas favorita publicului si anul acesta, fiind in topul ascultarilor si fiind unul dintre artistii cu cele mai mari incasari din turnee anul acesta.

Britney Spears isi incheie si ea rezidenta de cativa ani la Las Vegas, la fel si Jennifer Lopez, care a avut unele dintre cele mai mari incasari. Fanii insa inca mai au sansa sa o vada live anul urmator, dupa ce prin Las Vegas au mai trecut artisti ca Mariah Carey, Backstreet Boys sau Ricky Martin.Lady Gaga va avea un total de 74 de show-uri si se pare ca va castiga undeva la un milion de dolari pe cantare.

________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns