MUZ FM

NEWS

Voltaj – Meci de box (videoclip)

Cu momente de tensiune, compromisuri, dragoste si bucurie, viata de cuplu este un joc de copii, in cel mai recent videoclip Voltaj, Meci de box, lansat cu doar cateva saptamani inainte de mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie.

Videoclipul „Meci de box” este regizat de catre Dan Petcan, cel care ii aduce pe baieti intr-o ipostaza inedita si amuzanta, acestia fac parte din decorul cu jucarii din camera micilor protagonisti.

„Este a patra colaborare cu regizorul Dan Petcan, ne-a placut mult ideea lui ca personajele si luptele din versuri sa fie duse de niste copilasi. Nu au fost niste filmari prea usoare, dar credem ca rezultatul a meritat din plin!”, spune Calin Goia, solistul Voltaj.

Cei doi copii jucausi din videoclip au filmat cot la cot cu baietii de la Voltaj, iar timp de 2 zile parcul de distractie s-a mutat pe platoul de filmare. De la cadrele in care plangeau sau radeau, la cele in care mancau sau se certau, cei mici i-au facut pe toti sa zambeasca, chiar daca a fost nevoie de multe jucarii si munca de convingere pentru a-i impaca.

Trupa Voltaj se pregateste intens pentru mega-concertul de la Sala Polivalenta, de pe 20 martie. O productie de amploare, cu multi invitati surpriza, scene mobile, lasere, pirotehnie, concertul „Meci de box” celebreaza dragostea, sub toate formele ei. La finalul anului trecut Voltaj veneau cu un al videoclip, Ultima secunda, dupa ce in cursul lui 2013 s-au auzit la radio cu hitul Pic, pic.