MUZ FM

NEWS

Votat! Sunt cei mai atrăgători bărbaţi ai anului 2018!

Oamenii din întreaga lume și-au votat favoriții! Astfel s-a format clasamentul celor mai atractivi bărbați ai anului 2018. Urmează o listă plină de surprize.

10. Michael B. Jordan, actor

Michael B. Jordan a devenit faimos datorită rolului său din „Creed” și „Fruitvale Station”. Pentru a putea juca rolul unui boxer, s-a antrenat în fiecare zi, timp de un an și a ținut o dietă strictă. A cheltuit banii câștigați pe o casă imensă în care acum locuiește alături de părinții săi.

9. Çagatay Ulusoy, model şi actor 

Părinții lui Çagatay Ulusoy vin din Bulgaria și Bosnia. Când era la școală a jucat baschet profesionist, însă prietenii i-au sugerat să înceapă cursuri de actorie. Astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia.

8. Henry Cavill, actor

Henry Cavill a fost considerat a fi unul dintre cei mai ghinioniști actori de la Hollywood deoarece rolurile sale au fost întotdeauna date altor actori. Dar asta până ce a obținut rolul din „Batman v Superman: Dawn of Justice”. Acum, reputația lui este pe măsură. Henry este un apărător al drepturilor animalelor și vorbește patru limbi străine.

7. William Levy, actor

Actorul William Levy s-a mai aflat pe această listă de câteva ori. Baseball-ul l-a ajutat pe săracul imigrant dintr-un sat din Columbia să devină faimos. La început, el a câștigat o bursă școlară și a reușit să strângă suficienți bani pentru cursurile de actorie.

6. Toni Mahfud, model

Cetățean german cu strămoși sirieni, Toni Mahfud nu este ineteresant doar datorită faptului că este atractiv. El a început ca un fotograf talentat și ca artist care și-a publicat munca pe social media și a atras imediat atenția. Acum, branduri faimoase din întreaga lume lucrează cu Toni, iar pagina sa de Instagram are peste 3.5 milioane de followeri.

5. Marlon Teixeira, model

Brazilianul Marlon spune că este un bărbat leneș care iubește să facă surf mai mult ca orice pe lume. Pe când avea doar 16 ani bunica lui i-a făcut cunoștință cu un prieten care deținea o agenție de modeling. În acel moment a fost ales pentru un show fashion. În urmă cu 10 ani, în 2008, a apărut la Paris, la un show fashion.

4. Maxi Iglesias, actor

Înainte de a deveni faimos ca actor, Maxi a fost DJ și a început cu roluri mici în diferite filme. A devenit cu adevărat celebru după ce a jucat în filmul „Fisica o Quimica”.

3. Jamie Dornan, actor

Jamie Dornan s-a născut la Hollywood, County Wicklow din Irlanda. După câțiva zeci de ani ajungea un mare star la Hollywood-ul din California și a obținut milioane de fani după apariția în filmul „Fifty Shades of Grey”. Se știe că își iubește barba, dar a fost de acord să o dea jos pentru acest rol important al carierei sale.

2. Zayn Malikcântăreț

Când era tânăr, Malik, un britanic ai cărui părinți vin din pakistan, iubea să facă beatbox și rap. La vârsta de 17 ani, mama lui l-a dus la audițiile X Factor, care a reprezentat startul carierei sale.

1. Kim Taehyung – cântăreț

Prima poziție a clasamentului este ocupată de cântărețul sud-coreean Kim Taehyung, cunoscut sub numele de scenă V. Taehyung. Tânărul adoră să se prostească pe scenă și nu își ascunde niciodată emoțiile. Probabil de aceea are și atât de mulți fani în întreaga lume.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

 

 

 

Lasă un răspuns