MUZ FM

NEWS

Vunk a lansat o nouă piesă [VIDEO]

Fiecare dintre noi a spus cel puţin o dată “ Aoleo, ce bine!”. Băieții de la Vunk sunt de părere că putem găsi în fiecare zi cel puţin un motiv să spunem acest lucru, indiferent de situaţiile dificile pe care le avem de înfruntat. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

“Aoleo, ce bine!” este cântecul celor care îl pun pe primul plan pe celălalt, nu pe el însuşi. Cântecul celor care recunosc frumuseţea oamenilor, a celor care o observă şi o afirmă. Şi ne referim nu doar la frumuseţea fizică, ci la cea umană în general.

Viaţa este alcătuită din întamplări frumoase, oameni care-ţi apar în cale la momentul potrivit şi fericiri mărunte. Trebuie să învăţăm să ne bucurăm de acum, şi să nu ne fie frică de judecăţile celor din jur.

„Este cântecul care te-ndeamnă să dai o şansă fiecărei persoane sau întâmplare să se transforme într-o poveste.
Acesta este şi motivul pentru care am ales ca în videoclip să exprimam situaţii si emoţii prin culori. Aşa, şi, ce dacă lucrurile nu se-ntâmplă aşa cum v-aţi propus? Priviţi cu atentie în jur şi daţi-vă voie să găsiţi motive să spuneţi zi de zi <Aoleo, ce bine!>” a declarat CorneI ILIE, liderul trupei Vunk.

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiș exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptamani: “Pleacă”, “Așa și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”.

În mai 2017, s-a lansat albumul cu numărul opt al trupei, “Extrovertit”, în cadrul celui mai grandios show indoor,” Secretul tău.” In 2018 descoperă o nouă specie de om: CameleOM-ul şi pune în scenă la Arenele Romane un concert rock simfonic acompaniaţi de o orchestră de peste 50 de muzicieni. Pe 28 mai 2018 lansează la TIFF primul documentar al unei formaţii rock româneşti, “Vunk – Jur să spun adevărul”.

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns