MUZ FM

NEWS

WhatsApp pentru Android poate fi blocat printr-un mesaj „special”

În cazul în care folosiţi WhatsApp pe Android, ar trebui să vă feriţi de un mesaj de la contacte necunoscute, sau chiar de la prieteni „glumeţi”, care trimit o descriere amuzantă înaintea unui mesaj lung care necesită apăsarea butonului „citeşte mai mult” (read more). În cazul în care mesajul cu pricina este accesat, aplicaţia WhatsApp devine complet nefuncţională şi la scurt timp sistemul de operare Android va cere închiderea acesteia. Cei mai ghinionişti nu vor mai putea face nici măcar asta, fiind necesară repornirea telefonului.

Cel de-al doilea atac este ceva mai uşor de identificat. Acesta apare ca un punct negru, iar accesarea lui vine cu un avertisment din partea aplicaţiei, care spune că mesajul ar putea crea probleme. Cei care nu ascultă avertismentul se vor trezi cu un telefon blocat.

Există rapoarte că aceste mesaje ar putea bloca şi dispozitive cu iOS, fiind o limitare a modului în care WhatsApp interpretează mesajele respective. Momentan, WhatsApp nu a oferit o explicaţie pentru această problemă şi nici nu a oferit informaţii despre corectarea ei. Cel mai probabil, această problemă va fi rezolvată printr-o actualizare, care va fi livrată automat prin AppStore şi Google Play.

____________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
____________________________

Sursa: go4it.ro

Lasă un răspuns