MUZ FM

NEWS

Will Smith lansează o colecție de haine inspirată de serialul Fresh Prince of Bel-Air

Will Smith lansează o linie de haine dedicată serialului care l-a făcut faimos, „The Fresh Prince of Bel-Air”, la 29 de ani de la difuzarea primului episod pe micul ecran.
Actorul care a devenit celebru cu rolul Prințului din Bel Air, încearcă să readucă la modă vestimentația anilor ’80 și ’90.

„Mă face să mă simt din nou ca la 20 de ani. Mă face să mă simt hiperactiv”, spune starul entuziasmat despre proiectul său.

Din 1990 până în 1996, Will Smith a jucat rolul principal în serialul The Fresh Prince of Bel-Air. Actorul a interpretat rolul unui adolescent dintr-un cartier sărac din Philadelphia, care s-a mutat în casa unchilor săi bogaț din Bel-Air.

Articolele vestimentare din colecția proaspăt lansată sunt inspirate de acest personaj. Ele pot fi cumpărate direct de pe site-ul lui Will Smith. Prețurile variază de la produs la produs, 40 de dolari un tricou, 75 de dolari un pulover, iar pentru o pereche de șosete trebuie să plătiți 20 de dolari.

Vedeta colecției este o geacă reversibilă, de cașmir – foarte la modă în epocă.

Will Smith şi Leonardo DiCaprio s-au aliat în lupta pentru salvarea Pădurii Amazoniene, prin lansarea unei colecţii de încălţăminte în interes caritabil.

Starurile hollywoodiene vor dona toate încasările Fondului Pădurii Amazoniene deschis de DiCaprio.

Allbirds este o companie producătoare de încălţăminte ecologică în care DiCaprio a investit și care colaborează cu Just Water, compania lui Smith.

„Există o singură Mamă Natură şi este datoria noastră să o protejăm. Pădurea Amazoniană, cea care absoarbe cel mai mult dioxid de carbon, este în flăcări deja de o lună. Just furnizează sticle din trestie de zahăr Braziliei. Colaborarea cu afacerile care inovează şi oferă soluţii sustenabile reprezintă cheia pentru viitorul nostru şi este important să sprijinim aceste organizaţii care oferă mai mult decât primesc”, a declarat Will Smith.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: tabu.ro, infoziare.ro, mediafax.ro

Lasă un răspuns