MUZ FM

NEWS

Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală

Actorul Will Smith va lansa o carte de dezvoltare personală ce va fi inspirată din propria viață. Din acest proiect va face parte și bloggerul Mark Manson.

„Scriu o carte! Am experienţă acumulată în ani şi ani despre care vreau să vorbesc şi în sfârşit voi scrie o carte pentru voi”, a transmis Smith pe Instagram.

De curând, actorul în vârstă de 49 de ani a afirmat că, deși a avut parte „de bani, sex cât a dorit și admirație”, „nimic nu te face mai fericit decât să poți să îi ajuți pe ceilalți”.

Pe numele său adevărat Willard Christopher “Will” Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul “Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air” în anul 1990.

Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul “Ali” (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal.

Will Smith a jucat, de asemenea, în “Băieţi răi/ Bad Boys I şi II” (1995 şi 2003), în franciza “Bărbaţi în negru/ Men in Black”, în “Ziua independenţei/ Independence Day”, “În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness” (2006) – alături de fiul său, Jaden Smith -, pentru care a primit a doua nominalizare la premiul Oscar, “Legenda vie/ I Am Legend” (2007), “Hancock” (2008) şi “Şapte suflete/ Seven Pounds” (2008). În filmul “1.000 post Terra/ After Earth”, de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.

Sursa: unica.ro

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns