MUZ FM

NEWS

WOW! Uite ce au făcut vedetele de Revelion!

Şi-au luat “Adio!” de la 2018 şi au întâmpinat noul an plini de speranţe şi vise mari. Dar unde şi-au petrecut starurile noaptea dintre ani şi, mai ales, cu cine?

Nick Jonas şi Priyanka Chopra, nu se mai opresc din petrecut! De la începutul lunii decembrie, de când şi-au unit destinele în cadrul mai multor ceremonii nupţiale multiculturale, sunt tot într-o lună de miere şi-o sărbătorire pe măsura nunţii lor extravagante! Iar ultima zi din an i-a prins, cum altfel?!, tot distrându-se de minune. Cei doi proaspăt însurăţei şi-au petrecut Revelionul cu fratele lui Nick, Joe Jonas, şi logosnica acestuia, Sophie Turner, într-o staţiune din Alpii elveţieni.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au aflat practic în luna de miere în momentul în care şi-au luat “Adio!” de la 2018, ei unindu-şi destinele chiar înainte de Crăciun. Astfel, cei doi soţi au petrecut Revelionul cu familia Hemsworth într-o staţiune de schi din Montana, prelungindu-şi, altfel, fericirea simţită de Sărbători.

Lady Gaga se numără şi ea printre vedetele care de-abia aşteptau să intre în 2019, având în vedere că 2018 se poate spune că a fost anul ei! După ce a făcut senzaţie în filmul A Star Is Born, artista şi-a început în mare forţă concertele din Las Vegas chiar pe 28 decembrie. Iar pe 31 decembrie a făcut super show pe scenă, pentru a marca Ajunul Anului Nou şi întâmpinarea lui 2019 în cel mai spectaculos mod cu putinţă.

Surprinzător sau nu, Kourtney Kardashian a intrat în 2019 alături de fostul ei iubit şi tatăl celor trei copii ai ei, Scott Disick, şi tinerica iubită a acestuia, Sofia Richie. Evident că cei doi părinţi au fost însoţiţi de copiii lor, Penelope, Mason şi Reign, care sunt şi ei în vacanţă în Aspen, Colorado. Kourtney s-a pozat provocator întocmai ca sora ei mai mică, Kendall Jenner, în timpul petrecut printre nămeţii de zăpadă, spre încântarea fanilor ei internauţi.

Chrissy Tiegen a lucrat de Revelion, cel puţin o perioadă din timp. A fost gazda NBC’s New Year’s Eve, alături de Leslie Jones, Keith Urban şi Carson Daly şi cel mai probabil n-a avut niciun regret că a stat câteva ore bune departe de familia sa, având în vedere expunerea pe care i-a asigurat-o faimosul post de televiziune.

Sursa: okmagazine.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns